Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Keukenafvoer verstopt

Loopt het water niet meer zo snel uit je gootsteen? Dan is de kans groot dat je keukenafvoer verstopt is. Een verstopte afvoer in de keuken is een veel voorkomend probleem. De oorzaak is meestal een combinatie van zeep en vet in de leiding, maar het kan ook voorkomen dat kleine stukjes vast materiaal zich ophopen in de leiding, bijvoorbeeld steentjes kattengrit of kleine stukjes verpakkingsmateriaal die per ongeluk door het afvoerputje van de gootsteen spoelen. Als keukenafvoer verstopt is, kun je het beste een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen. Michel Doorn Rioolservice BV heeft vakspecialisten in dienst die je gootsteen en leidingen helemaal schoon spuiten met professionele apparatuur, zonder daarbij de leidingen of gootsteenafvoer te beschadigen. Bovendien hebben zij speciale frees- en hogedrukapparatuur om een verderop gelegen verstopping te detecteren. Zo weet je zeker dat het probleem met je verstopte afvoer in de keuken echt wordt opgelost.

Michel Doorn Rioolservice BV is al 25 jaar een ervaren ontstoppingsbedrijf voor huisaansluitingen in Noord-Holland en Flevoland. Je kunt ons 7 dagen per week 24 uur per dag bellen als je keukenafvoer verstopt is. Ook bij verstoppingen van het doucheputje en andere verstopte afvoeren kun je ons bellen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0228 59 15 15 en buiten kantooruren kun je ons bellen op het noodnummer 06-532 740 54. Wij staan snel bij je aan de deur en 90 procent van de problemen is binnen een halfuurtje al opgelost.

Verstopte afvoer in de keuken? Bel Michel Doorn!

Als je keukenafvoer verstopt zit, dan is de verleiding groot om zelf in de weer te gaan met ontstoppingsmiddelen. Dat is niet alleen gevaarlijk omdat het chemische reacties kan opleveren met aangekoekt zeep en vet in de leidingen. Ontstoppingsmiddel is agressief. Het kan je leidingen en de verderop gelegen riolering aanvreten en beschadigen, met lekkage als gevolg. Bovendien is ontstoppingsmiddel niet milieuvriendelijk. De gecertificeerde medewerkers van Michel Doorn Rioolservice BV vegen je verstopte afvoer in de keuken schoon met speciale frezen en spoelen de leidingen van je verstopte keukenafvoer schoon met gespecialiseerde hogedrukreinigers zonder schoonmaakmiddelen die schade aan het milieu kunnen toebrengen. Dat geldt niet alleen voor een keukenafvoer die verstopt is, maar ook voor doucheputjes en problemen met de afvoeren van je toilet en voor regenwater. Daarnaast geven we tips en adviezen om problemen met een verstopte keukenafvoer in de toekomst te voorkomen, omdat voorkomen immers altijd nog beter is dan genezen.
Michel Doorn Rioolservices BV is expert op het gebied van verstopping van de afvoer in de keuken in heel Noord-Holland en Flevoland. Je kunt bij ons terecht voor een verstopte afvoer in de keuken in de omgeving van de volgende plaatsen:

Woon je in de buurt van een van deze plaatsen en heb je een verstopping van de afvoer in de keuken? Bel dan Michel Doorn. Wij zijn snel op locatie, we zijn zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar, we werken tegen gunstige tarieven, rekenen geen voorrijkosten en uit ervaring weten we dat 90 procent van de problemen rond verstopping van de afvoer in de keuken al binnen een half uur is opgelost.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • 9 101 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bel voor een afspraak: