Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Gootsteen ontstoppen

Het is vervelend wanneer uw gootsteen verstopt raakt. Het water spoelt niet meer goed door en blijft lang in de wasbak staan. Sommige mensen proberen eerst de gootsteen zelf te ontstoppen, maar in veel gevallen is het beter het door een professioneel bedrijf te laten doen. Op die manier voorkomt u dat u zelf schade aan de afvoer veroorzaakt en wordt de verstopping snel en kundig verholpen. Ook zal de verstopping na het ontstoppen door professionals niet snel terugkomen. Michel Doorn Rioolservice BV staat voor u klaar.

Gootsteen verstopt: de oorzaken

Een verstopping van de gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er tijdens het afwassen etensresten, haren of andere deeltjes worden doorgespoeld, die zich vervolgens op de bodem van de afvoer ophopen. Ook zeepresten, bijvoorbeeld van het afwasmiddel, kunnen op den duur een verstopping veroorzaken die je moet laten ontstoppen. Wanneer afvalresten, zeep of haren zich eenmaal ophopen, zal er steeds meer aan blijven hangen. Op den duur begin je te merken dat de gootsteen verstopt raakt; het water blijft langer in je wasbak staan. De gootsteen ontstoppen is dan de enige mogelijkheid om van de verstopping af te komen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kun je proberen de wasbak zelf te ontstoppen. We raden dit echter niet aan. Zelf de gootsteen ontstoppen kan soms de symptomen oplossen, maar pakt de oorzaak van de verstopping niet aan. Vaak zorgt zelf de gootsteen ontstoppen ervoor dat het water weer een tijdje doorstroomt, maar voor je het weet keert de verstopping terug en ben je terug bij af. Een professioneel ontstoppingsbedrijf weet bij elke soort verstopping raad. De grondige aanpak zorgt ervoor dat de ontstopping écht weg is. Je gootsteen laten ontstoppen is dus een oplossing voor de lange termijn. Een zeefje in het afvoerputje kan er overigens wel voor zorgen dat een verstopping in de toekomst voorkomen wordt. Dit vangt grote deeltjes op en voorkomt dat die zich in de afvoer ophopen, en je hoeft minder vaak de gootsteen te ontstoppen.

Je gootsteen ontstoppen met de juiste apparatuur

Een professioneel ontstoppingsbedrijf onderscheidt zich door de specialistische kennis en de juiste apparatuur om uw gootsteen te ontstoppen. Onze monteurs kunnen de gootsteen ontstoppen door de verstopte leiding schoon te spuiten. Is de verstopping ernstiger, dan gebruikt de monteur freesapparatuur of hogedrukapparatuur om het te verhelpen. Op die manier kan hij zelfs de meest verstopte gootsteen ontstoppen.

Laat onze professionals uw gootsteen ontstoppen

Laat u uw gootsteen ontstoppen door onze vakkundige monteurs, dan is het klusje vaak zo gepiept. In 90% van de gevallen lukt het de monteur om de verstopping binnen 30 minuten te verhelpen. Op die manier kunt u snel weer volledig en zonder problemen gebruik maken van uw gootsteen. Onze monteurs zijn altijd snel op locatie en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

0228 – 591515

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: