Gootsteen ontstoppen

De oorzaak van uw verstopte gootsteen is meestal een combinatie van zeep en vet in de leiding van uw gootsteen. Het probleem zit vaak verder op in de leiding zodat u deze het beste op een professionele manier kunt laten reinigen. Laat daarom uw gootsteen ontstoppen over aan een professioneel ontstoppingsbedrijf.

Michel Doorn Rioolservice BV lost al 25 jaar riool-problemen op bij huis-aansluitingen als gootsteen ontstoppen, doucheputje verstopt en andere verstopte afvoeren.

Hoe ontstoppen onze monteurs?

Om uw gootsteenafvoer schoon te maken en volledig te ontstoppen, spuiten onze monteurs de leidingen van uw gootsteen helemaal schoon met de meest professionele apparatuur. Alleen op deze manier wordt het probleem met uw gootsteen echt opgelost en wij ontstoppen uw gootsteen zonder blijvende schade aan de leidingen van uw gootsteenafvoer. Ook wanneer de gootsteen ernstig verstopt is zal de monteur uw gootsteen ontstoppen door middel van freesapparatuur of hogedrukapparatuur, waardoor zelfs

Is uw gootsteen verstopt?

Heeft u last van een verstopte gootsteenafvoer? Bel ons direct en wij komen uw gootsteen ontstoppen. Michel Doorn Rioolservice BV heeft alleen vakkundige monteurs die 24 uur per dag en 7 dagen in de week met de beste apparatuur en geavanceerde technieken uw gootsteen ontstoppen. Een verstopte gootsteen ontstoppen wordt door onze monteurs in 90% van de gevallen binnen 30 minuten ontstopt. Zo blijft u nooit lang zitten met uw verstopping. Wanneer u onze hulp wilt inschakelen tijden kantooruren, kunt u ons bereiken op 0228 – 591515. Wanneer u buiten de kantoor iemand langs wilt laten komen om uw gootsteen te laten ontstoppen, dan kunt u ons bellen op ons noodnummer: 06 532 740 54.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: