Verstopte afvoer

Is uw afvoer verstopt? Laat het over aan een professioneel ontstoppingsbedrijf.

Afvoer verstopt door zeep en water

De oorzaak van uw verstopte afvoer is meestal een combinatie van zeep en vet in de leiding van uw afvoer. Het probleem zit vaak verder op in de leiding van uw verstopte afvoer zodat u deze het beste op een professionele manier kunt laten reinigen.

Michel Doorn Rioolservice BV lost al 25 jaar riool-problemen bij huis-aansluitingen op. Bel ons wanneer uw afvoer verstopt is zoals uw gootsteen afvoer, doucheputje of andere verstopte afvoeren.

Grondig reiningen van een verstopte afvoer

Onze monteurs reinigen de leidingen van uw verstopte afvoer met de meest professionele apparatuur. Alleen op deze manier wordt het probleem echt opgelost; afvoer verstopt? Wij ontstoppen zonder blijvende schade aan uw leidingen. Wanneer blijkt dat uw afvoer ernstig verstopt is zal de monteur uw afvoer ontstoppen door middel van freesapparatuur of hogedrukapparatuur.Eventueel kunnen wij daarna ook nog een camera inspectie van het riool doen, zodat de precieze oorzaak van de verstopping achterhaald kan worden.

Is uw afvoer verstopt?

Bel ons direct en wij komen uw afvoer ontstoppen. De monteurs van Michel Doorn Rioolservice BV zijn allen vakkundig en gecertificeerd en zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week met professioneel apparatuur en geavanceerde technieken beschikbaar om uw afvoer ontstoppen.

Een afvoer verstopt? Onze monteurs lossen hebben 90% van de gevallen binnen 30 minuten opgelost. U kunt ons bellen op 0228 – 591515 wanneer u een probleem met uw riool heeft binnen de kantooruren. Buiten de kantooruren kunt u bellen naar ons noodnummer 06 532 740 54.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: