Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolstank in huis

Wat te doen in geval van rioolstank in huis?

Je komt thuis na een vakantie of je maakt het mee na een fikse regenbui. Je bent in je badkamer en je ruikt het meteen. Die afschuwelijke lucht die overal om je heen lijkt te hangen en die zelfs misselijkmakend kan werken, die komt toch echt uit je afvoer. Rioolstank in huis is geen pretje en kan je woongenot aardig aantasten. Het is echter niet alleen vervelend door zijn stank. Rioolstank in huis kan ook een indicatie zijn voor problemen aan je riolering. Heb je problemen aan je riolering, dan kan dat in de ergste gevallen aanleiding geven tot gezondheidsklachten of schade veroorzaken, niet alleen in je eigen huis, maar ook in het huis van je buren. Constateer je rioolstank, denk dan niet dat het in alle gevallen zomaar overgaat. Het is verstandig om bij stank van je riool in huis de hulp van een professioneel ontstoppingsbedrijf als Michel Doorn in te roepen.

Laat je rioolstank verwijderen door onze specialisten

Stank van je riool in huis kan diverse oorzaken hebben. Het is mogelijk dat de ontluchting van je riool gebreken vertoont. Dit merk je met name na een flinke regenbui. Het regenwater duwt als het ware de rioollucht weg en deze ontsnapt via je afvoeren je huis in. Rioollucht in je badkamer kan ook veroorzaakt worden door een lekkage. Als je rioollucht in je badkamer ruikt, wil dat niet zeggen dat de lekkage in de buurt zit. Rioolstank is zo penetrant dat de exacte plek van een lekkage verder weg kan liggen dan je denkt. Een andere oorzaak van rioleringstank kan een verzakking van de grond en daardoor beschadiging aan je rioleringsbuizen zijn. Het is ook mogelijk dat je riolering verstopt zit en dat die verstopping zorgt voor die vieze rioollucht in je badkamer. In al deze gevallen mag je rekenen op de vakkundige hulp van de professionals van Michel Doorn. Wij zijn actief in geheel Noord-Holland en Flevoland. Onze professionals zijn vaak binnen een half uur ter plaatse, of je nou in Amsterdam, Anna Paulowna, Dronten of IJmuiden woont. Wat wij doen is detecteren waar de stank precies vandaan komt en vervolgens kijken we naar de oorzaak. Ook behandelen we bijkomende problemen zoals bestrijding van rioolvliegjes die vaak tevoorschijn komen als rioleringsbuizen gescheurd zijn.

Vakkundig rioleringstank in huis oplossen in Noord-Holland en Flevoland

Rioleringstank kan in veel gevallen wijzen op een onderliggende oorzaak die volgens Michel Doorn acuut moet worden aangepakt. Als je stank van je riool in huis waarneemt en de oorzaak blijkt een beschadigde riolering te zijn, kunnen de bijkomende problemen aanzienlijk zijn. Weggelekt rioolwater dat blijft liggen is een perfecte broeiplaats voor schimmels, bacteriën en andere micro-organismen die niet alleen huisraad en voedsel aan kunnen tasten maar ook ziekteverwekkers kunnen zijn bij je gezinsleden of huisdieren. Bovendien is het ook een prima voedingsbodem voor hinderlijke rioolvliegjes die ziektekiemen door het hele huis kunnen verspreiden. Waterschade door lekkages kan veel geld kosten en hoe langer je wacht met een oplossing, hoe groter de schade kan worden. Voorkom rioleringstank en maak gebruik van de diensten van Michel Doorn, een ontstoppingsbedrijf dat 24/7 bereikbaar is en ook 24/7 zijn dienstverlening uitvoert. Tijdens kantooruren bel je met 0228 – 59 15 15. Buiten kantooruren, dus ook in het weekend en op feestdagen, gebruik je ons spoednummer 06 – 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: