Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolreparatie

Een verstopping in je riolering of een reparatie in de riolering noemen wij een noodsituatie. Dit is echt het laatste wat je wilt meemaken, dat je riolering lekkages veroorzaakt en jij niet alleen met wateroverlast en stankoverlast geconfronteerd wordt. De schade door lekkende riolering kan aanzienlijk zijn en de gezondheidsrisico’s bijzonder groot. Je riool repareren is een spoedklus die niet mag blijven liggen. In vrijwel alle situaties waar rioolreparatie nodig is, spreken we van een klus die echt door professionals moet worden uitgevoerd. Een professionele ontstoppingsdienst heeft niet alleen ruime ervaring, maar gebruikt ook apparatuur waarmee riolering repareren vakkundig kan worden gedaan. Daarnaast gebruiken professionals apparatuur waarmee ze eventuele beschadigingen die niet onmiddellijk opvallen, eenvoudig kunnen opsporen. Hiermee voorkom je problemen die zich nu nog niet geopenbaard hebben.

Riool repareren, puur vakwerk

Is je riolering verstopt, onder je gootsteen, je douche of je bad, dan kunnen we die eenvoudig reinigen. We gebruiken bijvoorbeeld een hogedrukspuit om hardnekkige verstoppingen het hoofd te bieden. Soms is het nodig om je leidingen te frezen. Michel Doorn heeft ook hiermee jarenlange ervaring en zal dit altijd doen zonder schade aan je leidingen te veroorzaken. Maar als er sprake is van lekkage, dan is reparatie in je riolering vaak hard nodig. Soms is het volkomen duidelijk waar de problemen liggen en waar we rioolreparatie moeten uitvoeren. In veel gevallen echter, is het nog lang niet duidelijk waar het probleem zit. Kleine gaten of haarscheuren merken we vaak niet op met het blote oog of met een camera-inspectie van je riool. Een riool repareren doen we dan pas nadat we met rookdetectie de exacte plek hebben bepaald waar reparatie in de riolering nodig is. We sluiten de riolering af, voeren er milieuvriendelijke en onschadelijke rook in en kijken waar de rook omhoog komt. Dat is de plek waar reparatie in de riolering nodig is.

Riolering repareren door vakmensen van Michel Doorn

Rioolreparatie is voor ons een klus waarvan we weten dat het altijd spoed heeft. Je kunt ons hiervoor dus zeven dagen per week oproepen en 24 uur per dag oproepen. Reparatie in je riolering is een ingrijpende klus waarvan je wilt dat hij meteen wordt opgepakt. Bereid je voor en noteer alvast onze telefoonnummers. Gebruik 06 – 532 740 54 buiten kantooruren en het telefoonnummer van onze dichtstbij liggende vestiging overdag. Je riool repareren kan niet wachten. Aarzel dus niet en bel ons bij alle problemen waarvan je denkt dat rioolreparatie nodig kan zijn. Reparatie in de riolering kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Over onze tarieven zijn wij helder. Een vast bedrag, gebaseerd op een half uur arbeidsloon, zonder flauwekul als voorrijkosten. Wanneer je ons hebt ingeschakeld, mag je meer van ons verwachten dan alleen maar riolering repareren. We geven je eerlijke en vakkundige adviezen, ook als het gaat om noodzakelijke vervanging van afvoerbuizen, of het voorkomen van problemen aan je riolering. Want ook dat hoort bij de werkzaamheden van een professionele ontstoppingsdienst als Michel Doorn. Je kunt op ons bouwen.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: