Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolreiniging

Een verstopt riool kan verschillende oorzaken hebben, van vet- en zeepresten en overmatig toiletpapier tot bladeren die via de regenpijp in het riool terecht komen. Al deze oorzaken kunnen leiden tot water- en stankoverlast. Als het jou onverhoopt overkomt, wilt je dit uiteraard het liefst direct verholpen hebben. Er komt veel kijken bij een juiste en vooral effectieve manier van ontstoppen. Als het niet op een professionele manier gebeurt, kan er flinke schade ontstaan aan jouw eigen riolering én aan die van anderen. Daarnaast kan het probleem snel weer terugkeren. Michel Doorn kan je daarentegen snel en vakkundig helpen. Rioolreiniging gebeurt door middel van water dat onder hoge druk staat. Dit water wordt door een speciale slang, die aan het uiteinde is voorzien van een spuitkop, met grote kracht tegen de wanden van het riool gespoten. Het slib dat hierbij loskomt wordt verzameld en opgezogen. Onze gecertificeerde monteurs zijn, gezien onze regionale dekking, snel ter plaatse met professionele apparatuur en geavanceerde technieken. Je betaalt geen voorrijkosten en 90% van de problemen is binnen 30 minuten opgelost.

Laat je riool reinigen door specialisten

Voor rioolreiniging in o.a. Alkmaar, Amsterdam, Lelystad en Almere staan de monteurs van Michel Doorn voor zowel bedrijven als particulieren paraat. De reiniging gebeurt met behulp van een hogedrukwagen met 16 m³ water en een vacuümwagen die 14 m³ slib kan vervoeren. Tevens beschikken we over een combiwagen waarmee we het riool reinigen en meteen het slib kunnen afvoeren. Wanneer we ter plaatse komen, bespreken we eerst het probleem en adviseren je vervolgens over de meest geschikte oplossing. Onze rioolreinigingswagens kunnen rioleringen met een diameter van 110 t/m 2000 mm reinigen. Voor rioleringen die belemmerd worden door bijvoorbeeld ingroeiende boomwortels, beton of aangehechte vetafzetting kunnen wij speciale reinigingsapparatuur inzetten. Tevens kan er een camera-inspectie of een stank-detectie gedaan worden voor we het riool reinigen. Hierdoor wordt snel duidelijk waar het probleem zich bevindt en wat het plan van aanpak wordt.

Vakkundige rioolreiniging in Noord-Holland en Flevoland

Wil je, als particulier, woningbouwvereniging of gemeente in Noord-Holland of Flevoland op professionele wijze het riool laten reinigen? Neem contact op met Michel Doorn, wij staan 24/7 tot je beschikking! Heb je een niet-spoedeisend probleem, dan kunt je ons bereiken op het telefoonnummer dat vermeld staat bij jouw regio. Daar zijn wij, net als op ons algemene telefoonnummer 0228 – 591515, bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur. Onze medewerker maakt een afspraak met je en je wordt vervolgens direct ingepland bij een van onze monteurs. Omdat een ernstige verstopping serieuze gevolgen kan hebben, zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar op ons noodnummer 06 – 53274054. Je wordt dan onmiddellijk te woord gestaan door een monteur. Je kunt ons ook mailen, via info@micheldoorn.nl. Om problemen als stankoverlast, lekkage en verstopping te voorkomen, kun je je riolering tevens door ons laten inspecteren, onderhouden, repareren of vernieuwen. Vraag een offerte aan, wij zijn je graag van dienst, want jouw tevredenheid komt bij Michel Doorn op de eerste plaats!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: