Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rookdetectie

Rookdetectie is een onmisbare techniek om eventuele scheurtjes en mankementen aan de riolering op te sporen. Een lekkage aan het riool is de nachtmerrie van iedere woningbezitter. Het zorgt voor veel waterschade, maar dat is niet het enige. Het riool is niet de meest schone plaats ter wereld en dus bevinden zich er ook veel bacteriën, schimmels en micro-organismen. Deze kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn. Bovendien is de geur van een lekkend riool niet bepaald aangenaam. En door de diverse gevaarlijke gassen die aanwezig zijn, is er ook een kans op een ontploffing. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Wanneer je het idee hebt dat je riolering lekt, kun je het beste meteen ingrijpen. Met behulp van ons gespecialiseerde team kun je lekkages aan de riolering eenvoudig opsporen. Kies voor rookdetectie en neem het zekere voor het onzekere. Natuurlijk is de rook die wij hierbij gebruiken milieuvriendelijk en ook niet schadelijk voor jou.

Laat je riolering controleren op rook door onze specialisten

Onze specialisten komen bij jou langs met een compleet uitgeruste wagen en ze kunnen dan ook meteen aan de slag en de klus afronden. In heel Noord-Holland en Flevoland kunnen we je van dienst zijn met rookdetectie in het riool. We komen natuurlijk in de grote steden, zoals Amsterdam, Haarlem en Lelystad, maar ook in Andijk geven wij je de service van rookdetectie riolering. Uiteraard werken wij zowel voor bedrijven als voor particulieren en indien het een spoedgeval is, hebben wij een 24 uursdienst voor je. Maar het belangrijkste in onze ervaring en ons vakmanschap. Rookdetectie voor het riool is een klus die niet alleen erg belangrijk is, maar ook expertise vraagt. Probeer zoiets ook nooit zelf, omdat je dan waarschijnlijk net die zaken mist die van belang zijn. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze rookdetectie in de riolering geheel volgens de regels en milieubewust wordt uitgevoerd. Neem geen risico’s en laat ons eventueel ook preventief een rookdetectie uitvoeren. Zeker bij het riool geldt ook dat voorkomen beter is dan een extreem dure reparatie en herstelkosten achteraf. Geef de rookdetectie van je riolering met een gerust hart uit handen.

Vakkundige rookdetectie riolering in Noord-Holland en Flevoland

Heb je het idee dat er een lekkage van je riolering dreigt? Aarzel dan niet langer en controleer het snel. Je kunt veel ongemak voorkomen wanneer je er op tijd bij bent. Met het blote oog kun je niet alle lekkages meteen ontdekken. Bij Michel Doorn kennen we deze gevallen en weten we precies wat we moeten doen. Rookdetectie van het riool is een uitstekende manier om beginnende lekkages op te sporen. Bovendien kunnen wij je vervolgens ook helpen met de oplossing van het probleem. Wij beschikken over de juiste apparatuur en expertise. Tijdens kantooruren kun je ons moeiteloos bereiken op het telefoonnummer 0228 59 15 15. Ontdek je op een ander moment van de dag een lekkage? Geen nood, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Op zulke momenten kun je ons dan ook bellen op het alarmnummer 06 532 740 54. We reageren altijd razendsnel. Zorg ervoor dat er geen problemen met je riolering ontstaan en dat de mogelijke beginnende problemen niet groter worden. Met rookdetectie sporen wij binnen mum van tijd kleine lekkages op en helpen wij jou om de problemen voor te zijn.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: