Rookdetectie

Een verstopte of lekkende riolering is iets waar je liever niet mee geconfronteerd wordt. Lekkages van je riolering kunnen niet alleen waterschade veroorzaken als de lekkage zich in je huis bevindt. Wat wij via riolering afvoeren, kan bij lekkages een behoorlijke stankoverlast geven. Die stank is er niet voor niets; afvoerwater in een riolering is een broeihaard van allerlei bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die ernstige gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Bij een lekkage aan het riool is het niet altijd even makkelijk om de oorzaak op het eerste gezicht te zien. Vaak kunnen haarscheurtjes, wortelingroei en andere kleine beschadigingen al oorzaak zijn van lekkage. Met rookdetectie zijn ze goed op te sporen. Heb je het vermoeden dat je riolering lekt? Maak dan gebruik van de diensten van Michel Doorn, die heel bedreven is in het opsporen van lekkages door de veilige manier van rookdetectie in de riolering.

Rookdetectie in de riolering, veilig en effectief

Rookdetectie werkt eigenlijk heel eenvoudig. We sluiten als eerste de uitgangen van je riolering af. Daarna nemen we een rookgenerator ter hand, die een onschadelijke en milieuvriendelijke rook in je riolering blaast. En precies op die plekken waar zich een scheurtje, een gat of een andere beschadiging bevindt, die moeilijk met het blote oog te ontdekken is, zal de rook naar buiten komen. Dat is in essentie rookdetectie in je riool. Door de rookinvoer te reguleren kunnen we zelfs de kleinste beschadigingen opsporen. Daardoor weten we exact op welke plaats je riolering beschadigd is en kunnen we vakkundig ingrijpen om erger te voorkomen. Rookdetectie is een eenvoudige manier om een diagnose te stellen, maar dit moet wel vakkundig gebeuren. Rookdetectie in het riool is niet iets dat je zomaar zelf kunt uitvoeren. Het is echt aan te bevelen om gebruik te maken van de diensten van professionele monteurs, die over de juiste apparatuur beschikken en bovendien ruime ervaring hebben.

Rookdetectie in het riool, vakkundig uitgevoerd

Het afsluiten van je riool, met rookdetectie in de riolering problemen opsporen en vervolgens verhelpen, dat is vakwerk. Als je een lekkage in je riolering hebt, is er sprake van een situatie waarbij spoed vereist is. Dan is het goed als je kunt vertrouwen op een ontstoppingsdienst als Michel Doorn, die 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar is om snel je problemen op te lossen. Voor rookdetectie in de riolering hebben wij de juiste apparatuur voorhanden. Michel Doorn hanteert een transparant tarief, op basis van een half uur arbeidsloon, maar zonder voorrijkosten. Heb je problemen met je riool en kun je zelf de oorzaak niet zien? Dan kan rookdetectie in het riool uitkomst bieden. Bel dan binnen kantooruren met het telefoonnummer in je woonplaats en gebruik ons alarmnummer 06 -532 740 54 buiten kantooruren. Wij garanderen je dat we snel reageren, je vakkundig helpen en je bovendien goede adviezen geven om in de toekomst problemen te voorkomen. Want een lekkage aan je riolering, dat is iets dat onmiddellijk verholpen en daarna voorkomen moet worden.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: