Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Camera-inspectie riool

Of we het nu willen of niet, het riool is en blijft een belangrijk onderdeel van een woning. We kunnen niet zonder en het is dan ook vervelend als er zich problemen voordoen met de riolering. Bovendien kunnen dergelijke problemen ook veel schade veroorzaken, zoals waterschade en vuil, maar het kan ook schadelijk zijn voor onze gezondheid. In het riool leven veel bacteriën en schimmels en wanneer die bij een lekkage of ander probleem naar buiten komen, dan heeft dat invloed op ons welzijn. Het is dan ook goed om het riool regelmatig te laten controleren. Een camera-inspectie van het riool is een van de mogelijkheden. Deze mogelijkheid bestaat wanneer de diameter van het riool minimaal 32 millimeter en maximaal 160 millimeter bedraagt. Met behulp van de zender kunnen we bij een camera-inspectie van het riool nauwkeurig locaties bepalen en de beelden maken veel duidelijk van hoe het er in het riool uitziet. Allerlei problemen zullen op die manier naar voren kunnen komen. Denk hierbij niet alleen aan verzakkingen, scheuren en breuken, maar ook aan de ingroei van boomwortels en urinesteen. Bij een camera-inspectie van de riolering worden beelden vastgelegd. Deze kunnen wij je uiteraard doen toekomen.

Laat je riool inspecteren met camera door onze specialisten

Tegenwoordig hebben veel particulieren ook wel een camera waarmee je onderwater kunt kijken en soms zijn die van behoorlijke kwaliteit. Maar het blijven maar gadgets en ze zijn dan ook beslist niet geschikt voor een riool inspectie met camera. Een goede riool camera-inspectie door onze experts en met ons hoogwaardig gereedschap is van groot belang. Hierdoor voorkom je dat er later problemen optreden die niet nodig waren geweest bij snel ingrijpen. Maar als er duidelijk al zaken niet meer in orde zijn, is het ook van belang om een riool inspectie met camera uit te voeren. Hierdoor kunnen onze vakmensen namelijk doelgericht aan de slag en kan het herstel snel en efficiënt worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij jou langs met een volledig uitgeruste wagen waarmee ze elke riool camera-inspectie aankunnen, maar waarmee ook problemen kunnen worden opgelost. In heel Noord-Holland en Flevoland komen onze experts bij je voorrijden volgens afspraak. Is er sprake van een noodgeval dan hebben we ook een 24 uursservice. Als je in Amsterdam, Almere of Alkmaar woont, kan je ons bellen voor een riool inspectie met camera, maar dit is natuurlijk ook mogelijk als je in een kleinere stad in de regio woont. Riool camera-inspectie is een klus die je ook gewoon aan ons kunt overlaten, vakmanschap loont zicht.

Vakkundig camera-inspectie riolering in Noord-Holland en Flevoland

Ben je benieuwd naar de kosten van een camera inspectie riool? Dan zal Michel Doorn je zeker versteld doen staan. Doordat wij veel ervaring hebben en de klussen snel afronden, zijn de kosten voor een camera inspectie riool relatief laag te noemen. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat de camera-inspectie van het riool op de juiste wijze gebeurt en bij ons blijven de kosten van de camera inspectie van het riool aantrekkelijk. Zo geniet je van een uitstekende service voor een kleine prijs. Bovendien staan we echt 24/7 voor je klaar. Binnen kantooruren kun je ons bereiken op de vaste lijn: 0228 59 15 15. Is er op een ander tijdstip een probleem? Geen nood, dan kun je ons bellen op 06 532 740 54. Voor een camera-inspectie van de riolering komen wij zo snel mogelijk bij je langs.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: