Camera-inspectie riool

Door middel van een camera rioolinspectie met een rioolinspectiecamera kunnen problemen in riolering zoals verzakkingen, wortelingroei, urinesteen, scheuren en breuken worden geconstateerd en duidelijk in kaart worden gebracht. Door middel van een zender in de camera-kop kan de leiding worden getraceerd, zodat we precies weten hoe diep en waar de leiding ligt. Een riool inspectie met rioolinspectiecamera kan worden uitgevoerd voor diameters van Ø32 t/m Ø160 milimeter. Daarnaast kan de rioolinspectie worden opgenomen op DVD of USB stick. De beelden van de riool inspectie kunnen wij dan op uw verzoek toesturen per post of mail.

Na de camera rioolinspectie

Afhankelijk van de aard van de problemen die worden geconstateerd tijdens de rioolinspectie wordt de desbetreffende monteur ingezet of de rioolvernieuwings-koppels. De monteur zal dan, samen in overleg met de klant, contact opnemen met het hoofdkantoor en een nieuwe afspraak inplannen met een van onze grondwerk-medewerkers. Deze zijn gespecialiseerd in hetSnel een rioolinspectie laten uitvoeren

Heeft u nu last van een verstopping of andere problemen met uw riool? Schakel dan snel de hulp in van onze gecertificeerde vakmensen. Wij kunnen snel de oorzaak van het probleem achterhalen én oplossen. U kunt ons tijdens de kantooruren bereiken op 0228 – 591515. Heeft u dringend hulp nodig buiten dan kantooruren? Bel dan ons noodnummer: 06 532 740 54!

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: