Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Deze boerenwijsheid gaat op voor de meeste dingen in het dagelijks leven en is zeker ook van toepassing op onderhoud van je riolering. Door een rioolinspectie uit te laten voeren als je bijvoorbeeld een nieuw huis koopt, kun je in de toekomst vaak enorm veel problemen voorkomen. Ook als je merkt dat je last krijgt van onaangename geurtjes in je woning, kan een rioolinspectie aan te bevelen zijn. Op deze manier kun je er snel achter komen of de problemen wellicht veroorzaakt worden door een niet optimaal functionerende riolering. Wij beschikken over moderne middelen om snel en adequaat uitsluitsel te geven over de conditie van je riolering. Dit kan uiteraard zijn, omdat je al langere tijd last hebt van problemen met je afvoer, maar een rioolinspectie kan ook zeer nuttig zijn om problemen voor te zijn. Wij voeren de inspecties uit voor zowel particulieren als bedrijven en de kosten van een grondige inspectie met onze camera’s staan in de meeste gevallen in geen verhouding tot de kosten die gemoeid zijn met een renovatie of vervanging van je afvoersysteem.

Laat je riool inspecteren door onze specialisten

Onze specialisten van Michel Doorn zijn goed opgeleide vaklieden die niet alleen problemen weten te herkennen, maar ook te verwachten problemen in de nabije toekomst kunnen signaleren. De kosten van rioolinspectie vallen erg mee. Al vanaf € 130 kunnen wij een uitgebreid onderzoek naar stank- en rookdetectie binnen je rioleringssysteem doen. Is een uitgebreide camera-inspectie nodig? Dan zijn deze rioolinspectie kosten ook zeker te behappen. Al vanaf € 150 voeren wij een diepgravend onderzoek uit om de oorzaak van de problemen met je riolering boven water te krijgen. Mocht een oplossing voor hand liggen en meteen uitgevoerd kunnen worden, dan is dit bij de prijs inbegrepen. Omdat 90% van de problemen met een slecht functionerende riolering binnen 30 minuten kan worden opgelost, betaal je alleen extra kosten voor arbeidsloon als we langer dan die periode bezig zijn. Hiermee zijn de kosten van rioolinspectie overzichtelijk en kunnen eventuele problemen in een keer worden opgelost. Met een werkgebied dat loopt van Alkmaar tot Den Helder en van Haarlem tot Lelystad, zijn we altijd bij je in de buurt om problemen snel op te lossen.

Vakkundige rioolinspectie in Noord-Holland en Flevoland

Onze specialisten voor een rioolinspectie zitten in de provincies Noord-Holland en Flevoland. Dat betekent dat er dagelijks mensen bij jou in de buurt zijn. Of je nou in Heerhugowaard woont of in Almere. Om de rioolinspectie kosten zo laag mogelijk te houden, plannen wij graag zo efficiënt mogelijk in. Helaas kan het in het geval van calamiteiten voorkomen dat we buiten normale uren bij je langs moeten komen. Je zult in dat geval begrijpen dat we een opslag op de kosten berekenen. Wanneer je een rioolinspectie nodig is in jouw woning of bedrijfspand, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met de specialisten van Michel Doorn. Dan geven wij je duidelijk inzicht in de te verwachten kosten voor rioolinspectie.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: