Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Riolering vernieuwen

Hoe moet ik mijn riolering vernieuwen?

Het is een van de dingen die we gewoon voor lief nemen. We vertrouwen erop dat onze rioleringssystemen altijd naar behoren werken en alle afvalwater op een nette manier afvoeren. Maar soms gaat er wat mis. Door een grondverzakking, door wortelingroei van bomen of door andere oorzaken kan een riolering verstopt raken of beschadigd worden. Wat er dan gebeurt kan heel vervelend zijn en aanleiding geven tot gezondheidsklachten of schade, ook aan de bezittingen van derden. Wanneer een riolering beschadigd is en afvalwater vrijkomt, loop je niet alleen kans op waterschade, maar creëert het ook een broeinest voor micro-organismen en ongedierte. Is je riolering beschadigd en heb je last van lekkage, dan is het zaak om zo snel mogelijk te zorgen voor reparatie van je riool. In een aantal gevallen moet je misschien je riolering vernieuwen. Wat je dan wilt is je riolering vernieuwen met kosten die binnen de perken blijven.

Laat je riolering vernieuwen door onze specialisten

Om de kosten van het vernieuwen van je riolering in toom te houden is het zaak om het repareren van je riool beslist niet zelf aan te pakken. Een riolering repareren is echt vakwerk waarvoor je de hulp van specialisten nodig hebt. De specialisten van Michel Doorn beschikken niet alleen over de juiste jarenlange ervaring, maar werken ook met de best mogelijke en specialistische apparatuur. Michel Doorn is voor je beschikbaar in de provincies Flevoland en Noord-Holland. Het maakt niet uit of je in Amsterdam, Haarlem, Almere of Alkmaar woont. Een van onze specialisten is altijd snel ter plaatse om je te helpen je rioleringsproblemen op te lossen. We beginnen met een uitgebreide diagnose van je probleem, bijvoorbeeld met camera-inspectie of rookdetectie. Zo komen we achter de aard en de exacte plek van je probleem. Kunnen we repareren, dan doen we dat. Moeten we je riolering vernieuwen, dan hoort daar vaak graafwerk, breekwerk, het weer aanleggen van bestrating en het afvoeren van puin bij. Dit doen we vakkundig en daarbij proberen we ten alle tijden bijkomende schade en overlast te beperken. Dit is dienstverlening die volgens ons hoort bij het professioneel vernieuwen van je riolering. Al onze medewerkers zijn hiervoor uitgebreid opgeleid. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan hun communicatieve vaardigheden jegens klanten die onze hulp hebben ingeroepen.

Vakkundig vernieuwde riolering installeren in Noord-Holland en Flevoland

Wanneer er een situatie is waarbij je riolering gerepareerd of vernieuwd moet worden, dan noemen we dit gewoon een spoedsituatie. Wachten is niet goed, vanwege de kans op bijkomende schade. Dit betekent voor onze klanten dat ze altijd op Michel Doorn kunnen rekenen. Onze dienstverlening is niet gebonden aan kantooruren. Wij werken 24/7 omdat ook problemen 24/7 kunnen optreden. Wij zijn transparant wat onze kosten en tarieven betreft. Wij zullen ook nooit voorrijkosten of iets dergelijks berekenen. Riolering vernieuwen met kosten die beheersbaar zijn, dat is onze specialiteit en wat we ook moeten doen om je probleem te verhelpen, we bespreken altijd onze acties en de financiële consequenties. We benadrukken het nogmaals: als je riolering vernieuwd moet worden, dan is dat een noodsituatie die vraagt om een correcte en snelle aanpak. Overdag tijdens kantooruren is Michel Doorn te bereiken op 0228 – 59 15 15. Buiten kantooruren, in het weekend of op feestdagen mag je gebruik maken van ons noodnummer 06 – 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: