Riolering vernieuwen

Een rioolverstopping heeft altijd een oorzaak. Het riool kan bijvoorbeeld verzakt zijn, afgebroken, wortel-ingroei, urinesteen of niet op afschot liggen. D.m.v. camera-inspectie of stank-detectie kunnen we de problemen in kaart brengen om tot een juiste en complete oplossing te komen.

Het vernieuwen en renoveren van rioolsystemen hebben we compleet in eigen beheer en onze monteurs worden intern opgeleid. Elk team bestaat uit twee man en we werken dan ook met vaste koppels.

Per jaar vervangen wij voor particulieren en bedrijven vele kilometers riool inpandig vanaf de keukenafvoer tot en met de rioolaansluiting op het gemeentelijke rioolstelsel. Wij hebben alle hoogwaardige materialen zoals: PVC, PE, PP om  in huis  riolering tot Ø160 mm te vervangen.

Ook de bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen worden door ons vakkundig uitgevoerd. Indien nodig kunnen wij tevens kruipluiken aanbrengen en kruipruimtes creëren om zo bij de leidingen te kunnen komen.

Mochten er door omstandigheden geen graaf, hak- en breekwerk mogelijk zijn bestaat er altijd de optie om een deelrenovatie te plaatsen. Voor meer informatie kunt u hierover contact met ons opnemen
via mail michel@micheldoorn.nl of telefonisch. U kiest het telefoonnummer uit uw regio. De telefoonnummers staan boven aan deze website of u vult het online-formulier in op offerteaanvraag. Uw aanvraag wordt direct door een van onze medewerkers behandeld.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: