Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Bergbezinkbassin

Is er een bergbezinkbassin dat gereinigd moet worden? Neem dan contact op met Michel Doorn. Ons ontstoppingsbedrijf voert werkzaamheden uit in Noord-Holland, West-Friesland en Flevoland. We hebben de mensen en apparatuur in huis om de reiniging professioneel en grondig uit te kunnen voeren. Bij het reinigen van bergbezinkbassins moet grondig te werk worden gegaan. Dit is een klus die niet geheel zonder risico is. Wij hebben ervaren mensen in dienst die hier vaker mee te maken hebben gehad en die weten hoe je een bergbezinkbassin reinigt. Het is van groot belang dat een bergbezinkbassin regelmatig goed wordt gereinigd. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van een rioleringsstelsel. Bij Michel Doorn hebben we ervaring met het schoonmaken van bergbezinkbassins, maar ook met andere onderdelen van een riool. Ons bedrijf is altijd te bereiken. U kunt tijdens werkuren contact met ons opnemen via telefoonnummer 0228 59 15 15. Buiten werkuren zijn we ook te bereiken. Ons 24/7 noodnummer is 06-532 740 54. Wij zorgen dan dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het probleem met uw riolering te verhelpen.

Bergbezinkbassins reinigen in Noord-Holland en Flevoland

Een bergbezinkbassin is een onderdeel van de riolering. We hebben het dan over een grote, betonnen bergingskelder waar de inhoud van een rioleringsstelsel mee wordt vergroot. Deze bassins zijn bedoeld om er tijdens hevige regenval voor te zorgen dat er minder vervuild water in het oppervlaktewater terecht komt. Als het bassin vol is, zal het vervuilde water pas naar het oppervlaktewater stromen. Aangezien dit proces zeer langzaam gaat, kan een deel van het vuil in het water bezinken. Zodoende is dit vuil eenvoudiger te reinigen in een rioolzuiveringsinstallatie.

Je begrijpt nu hoe belangrijk het is dat een bergbezinkbassin regelmatig wordt gereinigd. Dit is een klus waar behoorlijk wat bij komt kijken. Bij Michel Doorn hebben we mensen in dienst die ervaring hebben met deze gecompliceerde klus, maar ook de apparatuur die ervoor zorgt dat we dit veilig kunnen doen. Onze mensen dalen aangelijnd, met ademlucht, in de kelder af om de reiniging uit te voeren. Het slib wordt dan verwijderd en afgevoerd naar ons speciale slibdepot. Onze medewerkers hebben alle papieren in handen om veilig hun werk uit te kunnen voeren.

Michel Doorn is een bedrijf dat werkzaamheden uit kan voeren door heel Noord-Holland, West-Friesland en Flevoland. Zo zijn wij bijvoorbeeld in te zitten in Alkmaar, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Zaandam, Lelystad en Almere. Wij zorgen ervoor dat we altijd snel op locatie zijn. Heb je met spoed een reinigingsdienst nodig, dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We raden je ook ten sterkste af om zelf met deze werkzaamheden aan de slag te gaan, aangezien dit grote risico’s met zich mee kan nemen. Al onze mensen zijn gevaccineerd tegen biologische agentia, wat met dit werk ook zeker noodzakelijk is. Als je meer wil weten over ons bedrijf en het werk dat wij doen, dan raden we je aan om eens contact met ons op te nemen. Ook als je ons in wil schakelen voor een klus neem je contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke gewone klus of spoedgeval.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: