Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Je weet nooit wanneer je een ontstopper of een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam nodig kunt hebben. Maar als je een ontstopper in Amsterdam nodig hebt, is er vaak sprake van een spoedgeval. Tenminste, zo schat jij het zelf waarschijnlijk in. Wees vooral slim en neem je gevoel serieus. Als je bad verstopt zit, als je leidingen aan vervanging toe zijn, als je last hebt van aanhoudende stankoverlast uit je riool of als de WC of je douche verstopt lijkt te zitten en je kunt het zelf niet verhelpen, dan kan er meer aan de hand zijn.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Een betrouwbare ontstopper in Amsterdam

Hoe goed je ook mag zijn met doe-het-zelven, dit kan een situatie zijn waarbij je behoefte hebt aan expertise van echte vakmensen die bovendien over de beste en nieuwste apparatuur beschikken. Kies dan zeker voor een ontstopper in Amsterdam met 24 uur beschikbaarheid. Michel Doorn is een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf in Amsterdam met vele jaren ervaring. Wij staan alle weekdagen en 24 uur per dag voor u paraat. Het maakt voor ons niet uit of u in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West of Amsterdam Oost woont. En als u graag uw oordeel velt op basis van resultaten, dan is het goed om te weten dat we in 90% van de gevallen binnen een half uur onze klus hebben geklaard.

Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam en omstreken

Michel Doorn is een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam en alle andere plaatsen in Noord-Holland en Flevoland. Heeft u een ontstopper in Amsterdam nodig, belt u overdag dan op 0228 – 591515. Wij vragen naar uw concrete probleemstelling en vervolgens gaat een van onze professionals direct naar u op weg. U kunt erop vertrouwen dat deze professional dit werk dagelijks doet en niet alleen snel uw probleem verhelpt, maar u ook adviseert hoe u dergelijke problemen in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u een ontstopper in Amsterdam met 24 uur spoeddienst nodig, dan bent u bij Michel Doorn beslist aan het juiste adres. Wij hebben overigens in de regio Amsterdam meerdere vestigingen. Overdag kunt u bellen naar het nummer van de voor u dichtstbijzijnde plaats. Na kantooruren geldt het mobiele noodnummer voor iedereen in Noord-Holland of Flevoland. Dus ook als u in een plaats woont waar wij geen vestiging hebben, zoals:

 • Amsterdam Zuidoost
 • Diemen
 • Amstelveen
 • Volendam
 • Anna Paulona
 • Bloemendaal
 • Aerdenhout
 • Zandvoort
 • Badhoevedorp
 • Weesp
 • Landsmeer

Ook in deze plaatsen kunt u toch rekenen op onze snelle service. In eerste instantie gaan we af op de informatie die u geeft. Het kan voorkomen dat het probleem in werkelijkheid toch anders is dan u op het eerste gezicht dacht. Dit hoeft geen probleem te zijn en zal in de praktijk niet leiden tot onnodig tijdverlies. Onze ervaren medewerkers hebben immers altijd alle apparatuur bij zich die je van een full-service ontstopper in Amsterdam mag verwachten.

Ontstopper in Amsterdam: 24 uur per dag bereikbaar

Schakel Michel Doorn in als je een ontstopper in Amsterdam met 24 uur beschikbaarheid nodig heeft. Sla alvast het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde vestiging op. Wanneer je een ontstoppingsbedrijf nodig hebt in de regio Amsterdam, dan kun je ons bereiken op 0228 – 591515. Als je bad niet meer doorloopt, als je leidingen gesprongen zijn of als je riool verstopt is, bel dan naar Michel Doorn, een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam met meer dan 25 jaar praktische ervaring. Het maakt echt niet uit of je ons na middernacht belt. Wij weten wat voor schade rioleringsproblemen kunnen veroorzaken. Wij behandelen je melding altijd als een spoedgeval. Wij geven je de garantie dat je ontstopper in Amsterdam met 24 uur beschikbaarheid ook in de kleine uurtjes zo snel mogelijk en volgens alle regels van zijn vakmanschap je probleem verhelpt. Waar je ook op mag vertrouwen is dat hij altijd, welke ingreep er ook nodig mag zijn, je leidingen onbeschadigd zal achterlaten. Want ook dat hoort bij professioneel werken. En na afloop neemt hij de tijd om je van goede adviezen te voorzien om verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Want wij snappen dat dit ons dagelijks werk is, maar dat je ons eigenlijk nooit nodig wilt hebben.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?