Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Zaandam

Er zijn allerlei middeltjes om een verstopte afvoer weer ontstopt te krijgen. Met een ontstopper en chemische middelen kan het lukken om het stilstaande water weer door te laten stromen, maar meestal is dat slechts een tijdelijke oplossing. Of sterker nog: het kan de verstopping verergeren. Is je afvoer verstopt dan is er dus vakmanschap nodig. In dat geval is één van de professionele ontstoppers in Zaandam de juiste keuze. Het beste is namelijk om snel vakkundige hulp in de buurt te hebben. Een verstopte afvoer kan namelijk zo ernstig zijn dat bijvoorbeeld je toilet gaat overlopen. Woon je dus in Zaandam of omgeving dan kun je het beste een ontstopper in Zaandam bellen. Kies je voor ons ontstoppingsbedrijf in Zaandam, dan kun je er op rekenen dat we razendsnel bij je zijn en het probleem vakkundig verhelpen. Dat is wel zo handig, want een verstopte afvoer betekent vaak dat je het toilet, de douche of een huishoudelijk apparaat niet kunt gebruiken. Heb je onze hulp direct nodig? Bel ons dan tijdens de kantooruren op 075 760 04 15 en voor spoedgevallen buiten de kantooruren op 06 – 532 740 54.

Ontstoppingsbedrijf in Zaandam en omliggende plaatsen

Woon je in Zaandam of in de omgeving? Dan kun je ons voor problemen met de riolering zeven dagen per week en 24 uur per dag bellen. Wij kunnen je als een van de ontstoppingsbedrijven in Zaandam bijvoorbeeld snel helpen als je woont in:

 • Oostzaan
 • Den Ilp
 • Ilpendam
 • Wijdewormer
 • Wormerveer
 • Zaandijk
 • Westzaan
 • Assendelft

Overigens zijn we er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heb je bijvoorbeeld een horecazaak in Ilpendam en de riolering van het toilet is verstopt? Dan heb je natuurlijk een snelle oplossing nodig in de vorm van een ontstoppingsbedrijf in Zaandam. Bovendien is het een goed idee om ons ook langs te laten komen als het niet direct urgent is. Een verstopping kan namelijk lekkages veroorzaken, waardoor je weer tal van andere problemen kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmel, stank of nog erger: aan wateroverlast bij de buren. Iets waarvoor jij of je bedrijf aansprakelijk kan worden gesteld. Ontstoppingsbedrijven in Zaandam die snel ter plaatse kunnen zijn, zijn ook zeer belangrijk voor woningbouwverenigingen. Ook voor deze organisaties gaan wij regelmatig op pad om huurders te helpen met het ontstoppen van een toilet, afvoer in de badkamer of bij verstoppingsproblemen in de keuken. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je een betrouwbare ontstopper in Zaandam vraagt voor hulp. Kies je voor Michel Doorn? Dan weet je dat je een professioneel ontstoppingsbedrijf in Zaandam inschakelt.

Contact opnemen

Heb je een verstopte afvoer in Zaandam of in de gemeentes die in de regio van Zaandam liggen? Bel dan tijdens de kantooruren met 075 760 04 15 voor snelle hulp. Voor spoedgevallen buiten de kantooruren kun je ons bereiken op 06 – 532 740 54. Je krijgt ervaren ontstoppers die ook nog eens heel snel ter plaatse zijn. Het is zelfs zo dat je verstopping waarschijnlijk al binnen een half uur is opgelost; dit geldt namelijk voor 90% van de gevallen. Overigens doen wij in Zaandam nog veel meer dan de afvoer ontstoppen. We verzorgen ook rioolbeheer en lossen rioolproblemen op. Dus of het nu voor een spoedsituatie is of voor onderhoud: Michel Doorn is hét ontstoppingsbedrijf in Zaandam dat het voor jou vakkundig uitvoert!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Teleurgesteld

  Op 9 november stroomde ons toilet beneden flink over en [...]

  Reactie van het bedrijf

  Goedemorgen meneer Willem, Bedankt voor de feedback. Ik begrijp dat het vervelend is dat e.e.a. anders is verlopen dan u verwacht had. Ook wij hadden liever gezien dat de verstopping direct verholpen had geweest. In dit geval bleek echter het riool defect, waardoor de verstopping terug is gekomen. Helaas niet iets wat wij direct hadden kunnen achterhalen. Extra inzet van een monteur met camera heeft gelukkig het pijnpunt bloot kunnen leggen. Onze garantie-policy is zeer duidelijk; doen wij iets niet goed, dan krijgt u keurig garantie. Het risico van het defecte riool ligt echter bij uzelf. Ik snap uw teleurstelling. We hebben er echter alles aan gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Michel Doorn Rioolservice BV

   - Oostwoud

   Klantgericht

   Toen de loodgieter niet in staat was om de verstopping [...]
    - Almere

    De service was zeer goed. Sympathieke werknemer, kundig en netjes.

    Het probleem is zeer goed verholpen.
     - Grosthuizen

     Prima service

     Wij zijn een VvE en wilde de standleidingen laten frezen. [...]
      - Heemstede

      Top service

      Onze verstopping keurig opgelost!!!
       - Purmerend
       172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: