Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Purmerend

Een verstopt toilet, een gootsteen die niet meer doorloopt of de afvoer van de wasmachine die overstroomt: dit soort ongemakken kunnen op alle momenten voorkomen. Het kan gebeuren op een doordeweekse dag, maar ook ’s avonds laat of in het weekend. Wanneer je in de regio Purmerend woont, is het een geruststellende gedachte dat er op een dergelijk moment een professioneel ontstoppingsbedrijf altijd bereikbaar is. In het geval je snel een ontstopper in Purmerend nodig hebt, bel je namelijk gewoon naar Michel Doorn. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur bereikbaar, dus kun je op elk moment op ons rekenen. Overigens is het raadzaam om ons alvast te bellen wanneer je last hebt van stank in de woning, langzaam weglopend water of een rommelend geluid in het riool. Dit zijn namelijk tekenen dat jouw riolering verstopt is. Een ontstopper in Purmerend kan dan de verstopping weghalen voordat er een volledige blokkade ontstaat en daarmee een hoop vervelende problemen voorkomen. Heb je de professionals van ons ontstoppingsbedrijf direct nodig? Dan kun je ons tijdens de kantooruren bereiken op 0299 47 91 35 en voor een spoedgeval buiten de kantooruren op 06 – 532 740 54.

Ontstoppingsbedrijf in Purmerend en regio

Ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend komt je te hulp als je in Purmerend zelf of in de omliggende plaatsen woont. Wij kunnen naar Purmerend snel bij je zijn als je ons belt vanuit onder andere:

 • Middelie
 • Axwijk
 • Hobrede
 • Kwadijk
 • Purmerland
 • Monnickendam
 • Katwoude
 • Katham
 • Edam

Wij zijn niet alleen snel bij je, maar lossen in de meeste gevallen de verstopping binnen een half uur op. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Verder is het goed om te weten, voordat je ons belt, dat alle ontstoppers van ons bedrijf in Purmerend gecertificeerde rioolontstoppers zijn. Daarbij hebben wij 25 jaar ervaring dus kunnen wij je volop expertise bieden. Dit geldt overigens niet alleen als het om het ontstoppen van de afvoer gaat. Ons ontstoppingsbedrijf is namelijk ook thuis in het reinigen, onderhouden, repareren en renoveren van rioleringen. Onze klanten zijn daarom niet alleen particulieren. Woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven maken ook graag gebruik van onze diensten.

Contact opnemen

Heb je een spoedgeval, zoals een verstopte afvoer van de gootsteen, de douche of het toilet dan kun je ons op kantoortijden bereiken via 0299 47 91 35. ’s Avonds, ’s nachts en in de weekenden is ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend te bellen via ons alarmnummer 06 – 532 740 54. Dus raak niet in paniek als de wc overstroomt of er een plas water bij je wasmachine ligt: je kunt ons namelijk altijd inschakelen. Beter is het echter om bij het vermoeden van een beginnende verstopping Michel Doorn in Purmerend te bellen. Een verstopte rioolbuis kan namelijk ook lekkage veroorzaken. Dit heeft vaak schimmel, vieze geurtjes en schade aan de muren tot gevolg. Het water kan zelfs het woonhuis van je buren bereiken, waarvoor jij aansprakelijk gesteld kan worden. Door er op tijd bij te zijn, voorkom je niet alleen deze vervelende gevolgen, maar ook dat je plotsklaps zonder wasmachine of toilet komt te staan. Overigens helpt ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend ook bij verstoppingen van regenpijpen. Hoewel deze zich buiten het huis bevinden, kunnen zij door lekkage schade aan je huis veroorzaken. Vraag ons daarover gerust om advies. En is er spoed vereist? Dan staat ons professioneel ontstoppingsbedrijf in Purmerend snel en zonder voorrijkosten voor je deur!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Goed

  Goede heren, goede informatie verkregen.
   - Hoorn

   Afspraak snel gemaakt, bij het ontstoppen werd er deskundig en netjes gewerkt

   Bij het maken van afspraak werden er duidelijke vragen gesteld [...]
    - Amsterdam

    soepel contact en snel en goed probleem opgelost met buitenriool

    afspraken keurig nagekomen en probleem zeer naar behoren opgelost.
     - Hoorn

     Eindelijk een eerlijke partij en advies zonder verkoop truuk!

     Zelf had ik al twee dagen zitten zwoegen. Hele badkamer [...]
      - Heerhugowaard

      Snel en adequaat

      Prima service!
       - Hoorn
       350 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: