Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Purmerend

Een verstopt toilet, een gootsteen die niet meer doorloopt of de afvoer van de wasmachine die overstroomt: dit soort ongemakken kunnen op alle momenten voorkomen. Het kan gebeuren op een doordeweekse dag, maar ook ’s avonds laat of in het weekend. Wanneer je in de regio Purmerend woont, is het een geruststellende gedachte dat er op een dergelijk moment een professioneel ontstoppingsbedrijf altijd bereikbaar is. In het geval je snel een ontstopper in Purmerend nodig hebt, bel je namelijk gewoon naar Michel Doorn. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur bereikbaar, dus kun je op elk moment op ons rekenen. Overigens is het raadzaam om ons alvast te bellen wanneer je last hebt van stank in de woning, langzaam weglopend water of een rommelend geluid in het riool. Dit zijn namelijk tekenen dat jouw riolering verstopt is. Een ontstopper in Purmerend kan dan de verstopping weghalen voordat er een volledige blokkade ontstaat en daarmee een hoop vervelende problemen voorkomen. Heb je de professionals van ons ontstoppingsbedrijf direct nodig? Dan kun je ons tijdens de kantooruren bereiken op 0299 47 91 35 en voor een spoedgeval buiten de kantooruren op 06 – 532 740 54.

Ontstoppingsbedrijf in Purmerend en regio

Ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend komt je te hulp als je in Purmerend zelf of in de omliggende plaatsen woont. Wij kunnen naar Purmerend snel bij je zijn als je ons belt vanuit onder andere:

 • Middelie
 • Axwijk
 • Hobrede
 • Kwadijk
 • Purmerland
 • Monnickendam
 • Katwoude
 • Katham
 • Edam

Wij zijn niet alleen snel bij je, maar lossen in de meeste gevallen de verstopping binnen een half uur op. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Verder is het goed om te weten, voordat je ons belt, dat alle ontstoppers van ons bedrijf in Purmerend gecertificeerde rioolontstoppers zijn. Daarbij hebben wij 25 jaar ervaring dus kunnen wij je volop expertise bieden. Dit geldt overigens niet alleen als het om het ontstoppen van de afvoer gaat. Ons ontstoppingsbedrijf is namelijk ook thuis in het reinigen, onderhouden, repareren en renoveren van rioleringen. Onze klanten zijn daarom niet alleen particulieren. Woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven maken ook graag gebruik van onze diensten.

Contact opnemen

Heb je een spoedgeval, zoals een verstopte afvoer van de gootsteen, de douche of het toilet dan kun je ons op kantoortijden bereiken via 0299 47 91 35. ’s Avonds, ’s nachts en in de weekenden is ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend te bellen via ons alarmnummer 06 – 532 740 54. Dus raak niet in paniek als de wc overstroomt of er een plas water bij je wasmachine ligt: je kunt ons namelijk altijd inschakelen. Beter is het echter om bij het vermoeden van een beginnende verstopping Michel Doorn in Purmerend te bellen. Een verstopte rioolbuis kan namelijk ook lekkage veroorzaken. Dit heeft vaak schimmel, vieze geurtjes en schade aan de muren tot gevolg. Het water kan zelfs het woonhuis van je buren bereiken, waarvoor jij aansprakelijk gesteld kan worden. Door er op tijd bij te zijn, voorkom je niet alleen deze vervelende gevolgen, maar ook dat je plotsklaps zonder wasmachine of toilet komt te staan. Overigens helpt ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend ook bij verstoppingen van regenpijpen. Hoewel deze zich buiten het huis bevinden, kunnen zij door lekkage schade aan je huis veroorzaken. Vraag ons daarover gerust om advies. En is er spoed vereist? Dan staat ons professioneel ontstoppingsbedrijf in Purmerend snel en zonder voorrijkosten voor je deur!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Teleurgesteld

  Op 9 november stroomde ons toilet beneden flink over en [...]

  Reactie van het bedrijf

  Goedemorgen meneer Willem, Bedankt voor de feedback. Ik begrijp dat het vervelend is dat e.e.a. anders is verlopen dan u verwacht had. Ook wij hadden liever gezien dat de verstopping direct verholpen had geweest. In dit geval bleek echter het riool defect, waardoor de verstopping terug is gekomen. Helaas niet iets wat wij direct hadden kunnen achterhalen. Extra inzet van een monteur met camera heeft gelukkig het pijnpunt bloot kunnen leggen. Onze garantie-policy is zeer duidelijk; doen wij iets niet goed, dan krijgt u keurig garantie. Het risico van het defecte riool ligt echter bij uzelf. Ik snap uw teleurstelling. We hebben er echter alles aan gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Michel Doorn Rioolservice BV

   - Oostwoud

   Klantgericht

   Toen de loodgieter niet in staat was om de verstopping [...]
    - Almere

    De service was zeer goed. Sympathieke werknemer, kundig en netjes.

    Het probleem is zeer goed verholpen.
     - Grosthuizen

     Prima service

     Wij zijn een VvE en wilde de standleidingen laten frezen. [...]
      - Heemstede

      Top service

      Onze verstopping keurig opgelost!!!
       - Purmerend
       172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: