Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Lelystad

Je staat onder de douche en het water loopt niet meer weg. Je trekt je toilet door en het water stroomt niet weg maar juist omhoog. Je buren staan op hoge poten voor je deur omdat via jouw muur water in hun woonkamer loopt. Dit zijn hele vervelende situaties die je graag snel verholpen wilt zien. Michel Doorn, een ontstopper in Lelystad met meer dan 25 jaar ervaring, ziet dit anders. Dit is meer dan alleen vervelend, dit is een spoedsituatie. Een spoedsituatie die vraagt om onmiddellijk en vooral professioneel ingrijpen. Michel Doorn wil in dit soort gevallen graag de betrouwbare ontstopper in Lelystad zijn waar je echt op kunt bouwen. Binnen een half uur zijn wij vaak ter plaatse als je belt, en in 90% van de gevallen hebben onze vakmensen al binnen een half uur de noodsituaties onder controle. Dat mag je van een ervaren ontstoppingsbedrijf in Lelystad ook verwachten. Heb je ons direct nodig? Dan kun je ons tijdens de kantooruren bereiken op 0320 33 10 45 en buiten de kantooruren op 06 – 532 740 54.

Ontstoppingsbedrijf in Lelystad en omgeving

Met meer dan 25 jaar dagelijkse ervaring en een goede organisatie in de provincies Noord-Holland en Flevoland is Michel Doorn voor jou dé keuze als je een ontstoppingsbedrijf in Lelystad nodig hebt. Het maakt voor onze snelheid van dienstverlening echt niet uit als je binnen de stadsgrenzen van Lelystad woont, of bijvoorbeeld in een gemeente als Swifterband of Dronten. Als je te maken krijgt met een verstopping in je riolering, dan is snelle actie simpelweg nodig. Bacteriën, schimmels en andere micro-organismen tasten je vloeren en muren aan, beschadigen je kostbare bezittingen en kunnen vervelende en soms levensgevaarlijke ziektes veroorzaken, zowel bij je gezinsleden als je huisdieren. Heb je te maken met een verstopping, dan zijn de oorzaken vaak niet met het blote oog te zien. Onze professionele ontstoppers hebben alle moderne apparatuur, gereedschap en detectiemethodieken bij zich die ze nodig kunnen hebben, bij welk probleem dan ook. Met rookdetectie kunnen we bijvoorbeeld de kleinste beschadigingen opsporen. Hardnekkige aanslag en verstoppingen gaan we te lijf, bijvoorbeeld door je leidingen te frezen. Daarbij mag je erop vertrouwen dat je niet geconfronteerd wordt met extra schade. Michel Doorn vindt schadevrij werken gewoon een blijk van professioneel handelen, wat je van een degelijk ontstoppingsbedrijf in Lelystad mag verwachten.

Contact opnemen met ons ontstoppingsbedrijf in Lelystad

Als je een ontstoppingsbedrijf in Lelystad nodig hebt, weten wij uit ervaring dat het altijd met spoed is. Toch zijn er veel mensen die juist op dat moment niet weten bij wie ze terecht kunnen. Veel tijd gaat dan verloren met zoeken en prijsonderhandelingen, terwijl het probleem niet wordt opgelost. Michel Doorn belooft je heldere tarieven zonder bijkomende kosten zoals voorrijkosten. Wij beloven je ook adequate dienstverlening zowel binnen kantooruren als in de avonduren, ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen. Spoed is immers altijd spoed. Als je ons nodig hebt, reageren we onmiddellijk op jouw telefoontje. Wees goed voorbereid en gun jezelf extra zekerheid. Noteer onze telefoonnummers alvast in je agenda of in je smartphone, ook al ga je ons jaren niet nodig hebben. Je weet het immers nooit. Tijdens kantooruren neem je contact met ons op via het algemene nummer 0228 59 15 15. Buiten kantooruren beloven we je snel te reageren als je ons spoednummer belt: 06 – 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: