Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Vetput

Heb je een slagerij, een horeca-onderneming of werk je op een andere manier met water dat bezinksel en vetten kan bevatten? Dan heb je ongetwijfeld een wettelijke verplichting om een vetput te installeren. Een vetput of vetafscheider zorgt ervoor dat bezinksel en vetten niet in het rioolwater terecht komen. Dit scheelt enorm bij de waterzuivering. Vet afvalwater vol bezinksel kan aanleiding geven tot verstoppingen van het rioleringssysteem, bij je bedrijf of elders. Het afvalwater staat in je vetafscheider stil. Het bezinksel zakt naar de bodem van je vetput en de verschillende soorten vetten blijven drijven in de vetafscheider. In feite is het een heel simpel en doeltreffend systeem. Toch kunnen er in de praktijk problemen optreden. Het kan voorkomen dat je vetput niet berekend is op je bedrijfsactiviteiten en dus een te lage capaciteit heeft. Een vetput moet periodiek gereinigd worden en in de praktijk zien we vaak dat met een vetput reinigen te lang gewacht wordt. Dit kan ertoe leiden dat je vetput verstopt raakt, zodat je vetafscheider ontstoppen een noodzakelijke klus wordt, om je bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen.

Laat je vetput reinigen door onze specialisten

Een verstopte vetafscheider die kosten met zich meebrengt, is het laatste wat een ondernemer wil. Elke dag dat je jouw bedrijfsactiviteiten moet staken omdat je vetput gereinigd moet worden, kost je veel geld. Op de dienstverlening van Michel Doorn kan je vertrouwen, of je zaak nu in Den Helder, Zeewolde of in Amsterdam staat. Wij zijn een rioleringsbedrijf en installateur met vele jaren ervaring die uitsluitend gebruik maakt van professionele medewerkers die uitblinken in communicatie, servicegerichtheid en vakkundigheid. Dat het reinigen van een vetafscheider kosten met zich meebrengt, is logisch. Bij Michel Doorn betaal je uitsluitend de daadwerkelijke kosten, zonder onnodige posten als voorrijkosten. Naast je vetput reinigen kunnen we ook vetafscheiders installeren en je goed adviseren. We berekenen samen met jou welke capaciteit je nodig hebt om ongestoord je bedrijfsactiviteiten te kunnen ontplooien. Zo houden we je vetafscheider kosten zo laag mogelijk.

Vakkundig verstopte vetafscheider ontstoppen in Noord-Holland en Flevoland

Je kunt Michel Doorn inschakelen voor de installatie van je vetafscheider en voor periodiek onderhoud. Bij een servicecontract houden wij onze vetafscheider prijzen zo concurrerend mogelijk. Onze scherpe vetafscheider prijzen gelden zowel voor installatie, onderhoud en in die gevallen dat het nodig is dat we je vetafscheider ontstoppen. Bij een periodiek onderhoudscontract bespreken we met je onze standaard route en plannen we onze dienstverlening voor vetput reinigen eenvoudig in. Dan heb jij de zekerheid dat we altijd op tijd komen, lang voordat je vetput overvol raakt en problemen veroorzaakt. En mocht dat toch gebeuren, dan hoef je je geen zorgen te maken dat onze vetafscheider prijzen voor een spoedklus hoog zullen zijn. Ook daar maken we gewoon heldere afspraken over en bovendien zullen we heel helder zijn met onze prijsstelling. Heb je in Flevoland of Noord-Holland met spoed iemand nodig om je vetafscheider te ontstoppen? Overdag bel je dan ons servicenummer 0228 – 59 15 15. Treedt een probleem op buiten kantooruren of in het weekend, dan gebruik je gewoon ons spoednummer 06 – 532 740 54. We zijn zo snel mogelijk ter plaatse en lossen je probleem snel en vakkundig op. Neem eens vrijblijvend contact met ons op als je een vetput wilt plaatsen of wilt berekenen welke capaciteit voor jouw bedrijf het beste is. Michel Doorn staat voor je klaar.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: