Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Regenpijp verstopt

Blijft er regenwater in je dakgoot staan? Dan is het zeer waarschijnlijk dat je regenpijp verstopt is. Een verstopte regenpijp komt regelmatig voor. Bij storm en in de herfst waaien er blaadjes en takjes van de bomen, maar ook opwaaiende snoepverpakkingen of plastic zakjes kunnen via de dakgoot in je regenpijp belanden. Ook kan een regenpijp verstopt raken door vandalisme. Het komt zelfs voor dat vogels besluiten om hun nest precies boven een regenpijp te bouwen. Als je regenpijp verstopt zit, ga dan niet zelf te werk met tuingereedschap met lange stelen. Daarmee maak je het probleem alleen maar erger doordat je de verstopping samenperst, plus je loopt een grote kans dat de regenpijp beschadigd wordt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een regenpijp deels inpandig loopt. Als je dan zelf een verstopping probeert te verhelpen, loop je risico op beschadiging en lekkage als gevolg daarvan. Een regenpijp ontstoppen is specialistisch werk, dus is het het verstandigst om een professioneel ontstoppingsbedrijf te bellen bij een regenpijp verstopping. De vakspecialisten van Michel Doorn Rioolservice BV beschikken over speciale frees- en hogedrukmachines waarmee je regenpijp in een handomdraai is ontstopt. Zo weet je zeker dat het probleem van een regenpijp verstopping op een vakkundige manier wordt verholpen.

Michel Doorn Rioolservice BV heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van ontstoppen, niet alleen van regenpijpen, maar ook verstopping van de keukenafvoer, het doucheputje of de afvoer van je toilet. We staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor je klaar om elk verstoppingsprobleem voor je te verhelpen. We zijn snel ter plekke en in 90 procent van de gevallen is een verstopte regenpijp binnen een halfuur opgelost. Tenslotte rekenen we geen voorrijkosten en mag je rekenen op scherpe tarieven.

Regenpijp ontstoppen in Noord-Holland en Flevoland

Om verstopping van de regenpijp te voorkomen, kun je zelf al een heleboel doen. Zo zijn er speciale roosters en bolroosters verkrijgbaar, die je over de opening naar de regenpijp in je dakgoot kunt plaatsen. Daarmee voorkom je dat er grotere voorwerpen zoals takjes in je regenpijp belanden en vogels krijgen geen kans om hier hun nest te bouwen. Voor je zo’n rooster plaatst, is het verstandig om de regenpijp te ontstoppen. Als je dit door een professioneel ontstoppingsbedrijf laat doen, weet je zeker dat je regenpijp weer jarenlang vooruit kan.
Michel doorn Rioolservice BV is in heel Noord-Holland én Flevoland jouw expert als het gaat om een regenpijp ontstoppen. We staan direct voor je klaar om een regenpijp te ontstoppen in een van de volgende plaatsen:

Je kunt ook bij ons terecht voor andere problemen op het gebied van verstoppingen van de keukenafvoer, de afvoer van je bad en het putje in de douche, maar ook voor verstoppingen van de afvoer van huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine en de vaatwasser.

Verstopte regenpijp? Bel Michel Doorn!

Als je in de buurt woont van een van de bovenstaande plaatsen, dan staan onze vakspecialisten voor je klaar bij een regenpijp verstopping. We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 0228 59 15 15 en buiten kantooruren, in de weekeinden en op feestdagen op het noodnummer 06-532 740 54, voor verstoppingen die direct moeten worden verholpen.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • 9 101 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bel voor een afspraak: