Doucheputje verstopt

Is uw doucheputje verstopt? Dan kunt u het ontstoppen het beste over laten aan een professioneel ontstoppingsbedrijf. Dit is belangrijk om schade aan uw riolering te voorkomen. Door het inschakelen van onze professionals bent u ervan verzekerd dat uw leiding snel en schadevrij weer ontstopt wordt. Ook voor andere verstoppingen in en rondom het huis kunt u ons bellen.

Waarom raakt een doucheputje verstopt?

De oorzaak van een verstopt doucheputje is meestal een combinatie van zeep-resten en haar. Ontstoppen van de doucheput zonder blijvende schade aan uw douche leiding kan alleen op een professionele manier. Voor het ontstoppen beschikken wij over gecertificeerde vakmannen en geavanceerde technieken.

Zelf een doucheputje ontstoppen is een tijdelijke oplossing

Zelf oplossen heeft vaak geen enkele zin en het probleem lijkt meestal tijdelijk opgelost. Vaak zit u zit binnen de kortste keren weer met een verstopt doucheputje en alle ellende van dien. Onze monteurs reinigen uw doucheputje grondig en maken uw douche-leiding helemaal schoon met de meest professionele apparatuur. Wanneer het doucheputje ernstig verstopt is zal de monteur uw doucheputje ontstoppen door gebruik te maken van freesapparatuur of hogedruk zodat de verstopping in uw douche wordt opgelost.

Uw verstopte doucheput wordt door onze professionele monteurs in 90% van de gevallen binnen 30 minuten ontstopt. Bent u nu op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Bel dan direct Michel Doorn Rioolservice BV. U kunt ons tijdens de kantooruren (08.00 – 17.00) bereiken op het telefoonnummer 0228 – 591515. Wanneer buiten de kantooruren uw doucheputje verstopt is, dan kunt u bellen naar ons noodnummer: 06 532 740 54.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: