Bad verstopt

Het is bijzonder vervelend om te merken dat de afvoer in het bad verstopt is, net als je uitgebreid genoten hebt van je welverdiende warme bad. Je bad ontstoppen is iets dat je zelf natuurlijk kunt proberen, maar vaak zul je merken dat je pogingen onvoldoende zijn of slechts tijdelijk. De oorzaak dat je bad verstopt is, ligt dan dieper. De combinatie van zeepresten, huidcellen, vuil en vooral haren kunnen de oorzaak zijn dat je badafvoer verstopt zit. Heb je hiermee te maken, dan zal je bad in het beste geval langzaam leeglopen en moet je meer tijd besteden aan het schoonmaken van je bad. In het slechtste geval echter, ga je kans lopen op lekkages, niet alleen in je badkamer, maak ook in je vloer en je plafond onder je badkamer. Dit kan, zeker met het watervolume van je bad, een behoorlijke waterschade opleveren. Maar dit is niet het enige. Micro-organismen als bacteriën en schimmels gedijen uitstekend in badwater en kunnen op den duur aanleiding geven tot gezondheidsklachten. Is je bad verstopt? Bel dan meteen met een professionele ontstoppingsdienst als Michel Doorn.

Je bad ontstoppen op vakkundige en veilige manier

Dat is wel wat je van een vakkundige ontstoppingsdienst mag verwachten. De vakmensen van Michel Doorn hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van verstoppingen, aan je gootsteen, je doucheputje, je riolering en als je badafvoer verstopt is. Als de afvoer in het bad verstopt is, beschikken de monteurs van Michel Doorn over de apparatuur die nodig is om de verstopping voortvarend te lijf te gaan. Je afvoer wordt schoongespoeld, bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Is je bad verstopt vanwege een blokkade in je leiding, die erg vastzit, dan kan je monteur deze zonder schade aan je leidingen te veroorzaken verhelpen met freesapparatuur. Is de verstopping zodanig dat we schade aan de riolering vermoeden, dan kunnen we bovendien met rookdetectie deze beschadigingen, hoe klein ook, opsporen. Bij een bad ontstoppen komt vaak meer kijken dan je op het eerste gezicht vermoedt. Is de afvoer in het bad verstopt, dan is het verstandig om hiervoor een professional in te schakelen; je voorkomt hier veel onnodige schade mee.

Is je badafvoer verstopt? Laat het snel verhelpen!

Iedereen wil van zijn warme bad genieten en niemand wil kans lopen op bijkomende schade als zijn bad verstopt zit. Je kunt op de professionaliteit en de service van Michel Doorn vertrouwen. Het maakt niet uit wanneer je ons nodig hebt. Wij staan zeven dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar. Is de afvoer in het bad verstopt buiten kantoortijden, bel dan ons alarmnummer 06- 532 740 54. Binnen kantooruren kies je voor het telefoonnummer van je woonplaats, of dat van de dichtstbij liggende vestiging. Wij rekenen vaste tarieven, gebaseerd op een half uur arbeidsloon. In de meeste gevallen hebben we een probleem als een bad ontstoppen binnen die tijd verholpen. Voorrijkosten zullen we je niet berekenen. En wat doen we nog meer? Naast het oplossen van je probleem, geven we je ook graag praktische adviezen. Noteer ons nummer maar vast; je weet nooit wanneer je ons nodig gaat hebben.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: