Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstoppingsbedrijf Michel Doorn

In verband met het Corona-virus zijn wij extra waakzaam.
Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM om besmetting te voorkomen.
Heeft u vragen over de door ons genomen maatregelen? Wij staan u graag telefonisch te woord.

 

De monteurs van ontstoppingsbedrijf Michel Doorn werken met de meest professionele apparatuur en geavanceerde technieken om 24 uur per dag en 7 dagen per week uw rioolproblemen op te kunnen lossen. Ons ontstoppingsbedrijf reinigt, inspecteert, onderhoudt, repareert en vernieuwt voor particulieren, woningbouwverenigingen en gemeenten. Michel Doorn biedt rioolservice in Noord-Holland, Flevoland en West-Friesland.

Vakkundige en oplossingsgerichte rioolservice

Door onze regionale dekking zijn de gecertificeerde monteurs van onze rioolservice snel op locatie, en daarbij komt dat ons rioleringsbedrijf geen voorrijkosten rekent. Onze vakkundige kennis en expertise zorgt ervoor dat onze rioolontstoppers uw rioolproblemen snel en goed kunnen oplossen, zodat u er geen last meer van hebt. Uw tevredenheid staat hierbij centraal, wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze monteurs bespreken direct met u het probleem en de oplossing die zij bieden. Daarnaast kunnen zij hier u ook bij adviseren. Zo kunnen onze rioolontstoppers bijvoorbeeld direct een camera-inspectie of een stank-detectie uitvoeren. De wagens van de monteurs van ons ontstoppingsbedrijf zijn in alle volledigheid uitgerust zodat alle rioleringsproblemen direct geconstateerd en opgelost kunnen worden. Op deze manier worden 90% van alle verstoppingen door ons ontstoppingsbedrijf binnen 30 minuten opgelost en zijn uw problemen daarmee snel verdwenen.

Maak nu een afspraak met rioleringsbedrijf Michel Doorn

Een verstopping kan een noodgeval opleveren en daarom levert ons ontstoppingsbedrijf een 24 uursservice. Indien u een spoedeisende verstopping hebt, dan belt u onze ontstoppingsdienst. Als u buiten kantoortijd rioolservice nodig hebt, dan kunt u contact opnemen met het alarmnummer van ons rioleringsbedrijf op 06-53274054 en wordt u direct geholpen door een van onze monteurs.

Voor niet-spoedeisende verstoppingen is ons ontstoppingsbedrijf op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur te bereiken per telefoon of per mail. U kiest het telefoonnummer van het ontstoppingsbedrijf uit uw regio. De medewerkers van onze rioolservice helpen u graag bij het maken van een afspraak en u wordt direct ingepland bij een van onze rioolontstoppers.

Dus hebt u direct rioolservice nodig? Bent u op zoek naar een rioolontstopper? De monteurs van ontstoppingsbedrijf Michel Doorn staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw problemen op te lossen!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Ontstoppingsbedrijf Michel Doorn
 • Geen voorrijkosten
 • Incl. 30 min. arbeidsloon
 • Prijs incl. BTW
 • Gecertificeerde monteurs

Diensten

Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Zeer tevreden en kwamen keurig op tijd

  keurig netjes gewerkt weinig troep gemaakt en dat ook nog [...]
   - Ursem

   ervaring was zeer goed

   Alles is duidelijk aan mij uitgelecht
    - HEILOO

    Betrouwbaar, aardige en beleefde monteur, probleem snel opgelost,

    Om de paar jaar loopt mijn gootsteen niet meer door. Ik [...]
     - Hoorn

     vlot en goed werk

     De medewerker was er al om 10 uur (hij zou [...]
      - Opmeer

      Snelle en vriendelijke service

      Ik had last van een verstopt riool en mijn vriend [...]
       - Wormerveer
       332 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: