Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Riool ontluchten

Ruik je een nare rioollucht? Dan is het meestal tijd om de loodgieter te bellen.
Deze vieze lucht in huis is meestal het gevolg van een riool wat niet goed ontlucht is. De stank gaat niet vanzelf weg, al zal het met regenachtig weer erger zijn dan met droog weer. Soms kun je ook de leidingen horen borrelen, ook dan is het tijd voor een ontluchting riool beurt. Het borrelen is vaak het eerste begin van een verstopping. Het is altijd verstandig om het riool ontluchten door een erkende vakman te laten doen, door een goede ontluchting riool of ontluchting afvoer is de nare stank in je huis snel weer weg.

Laat je riool ontluchten door onze specialisten

Michel Doorn Rioolservice BV is een erkende vakman, wij lossen al meer dan 25 jaar rioolproblemen op. Wij weten als geen ander, hoe belangrijk het is dat het riool ontluchten vakkundig wordt uitgevoerd. Een juiste ontluchting riolering van je huis aansluiting is ook noodzakelijk voor het hoofdriool. Ook dit riool wordt namelijk via jouw eigen huisaansluiting ontlucht. Onze vakkundige gecertificeerde monteurs herkennen meestal gelijk de problemen die je kunt hebben met het riool. Hierdoor worden 90% van de problemen meestal binnen 30 minuten opgelost.
Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je bovenin het huis een rioolstank ruikt. De oorzaak ligt hier meestal bij het feit dat de riool ontluchting niet goed is aangesloten. Of als je bijvoorbeeld last van rioolvliegjes hebt. Dan heb je waarschijnlijk een lekkage aan het riool. Juist deze ruime ervaring van onze riool ontluchting dienst, voorkomt dat men uren naar het probleem moet zoeken. Michel Doorn Rioolservice BV is de specialist op het gebied van rioolproblemen en zeker ook wat riool ontluchting betreft. Het maakt voor ons niet uit of we voor ontluchting riolering naar Den Helder moeten, naar Amsterdam of Lelystad, onze service voor ontluchting riool bestrijkt een groot gebied.

Vakkundige ontluchting van afvoer in Noord-Holland en Flevoland

Onze monteurs rijden 24/7 door Noord-Holland om jouw rioolproblemen vakkundig op te lossen. Hierdoor zijn we ook snel op locatie, zonder voorrijkosten. Ook buiten de kantooruren kun je een beroep op ons doen. Wij begrijpen als geen ander dat het heel vervelend is als je met jouw rioolproblemen moet wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar.
Natuurlijk kun je de gespecialiseerde monteurs van Michel Doorn Rioolservice BV ook inschakelen voor andere loodgieters werkzaamheden. Zowel voor de particuliere, als voor de zakelijk markt. Verstopte afvoeren, was- of vaatmachine verstoppingen en nog veel meer andere diensten vallen onder de werkzaamheden van ons breed gespecialiseerde bedrijf.

Wil jij algemene informatie of een afspraak maken voor bijvoorbeeld ontluchting riolering of ontluchting afvoer?

Dan kun je tussen 08.00 uur en 17.00 uur het volgende nummer bellen: 0228 59 15 15. Voor spoedgevallen buiten kantoortijden bel je het volgende nummer: 06 532 740 54. Wil je meer informatie? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op, onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: