Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Kolken reinigen

Misschien heb je het pas meegemaakt. Het begon buiten te stortregenen en binnen de kortste tijd stond de weg blank. Het water wilde niet wegstromen en het leek er zelfs op dat het uit de riolering zelf kwam. Omdat het niet extreem hard regende, had je het gevoel dat er iets mis was met de waterafvoer. Je zou gelijk kunnen hebben. Als het hard regent, dan moet het overtollige regenwater worden afgevoerd. Straat- en trottoirkolken zijn speciaal geplaatst om die functie te vervullen zodat wegen en trottoirs niet ondergelopen raken. Omdat er niet alleen water wordt afgevoerd, maar ook zand, modder, bladeren en straatvuil, kan het voorkomen dat deze kolken verstopt raken. Bij verstopte kolken is kolkreiniging hard nodig om problemen zoals waterschade voor te blijven. Kolken reinigen is specialistenwerk en Michel Doorn wil dit graag voor jou in orde brengen.

Laat je straat kolken reinigen door onze specialisten

Het is aan te bevelen om elk jaar je kolken te reinigen. Dit is echter niet iets dat je zelf moet willen proberen. Er kan namelijk meer aan de hand zijn met kolken dan alleen maar een gedeeltelijke verstopping. Kolken functioneren ook niet optimaal als leidingen niet goed op het afschot liggen. Als de bodem wat verzakt is, is dit een probleem dat de professionals van Michel Doorn regelmatig waarnemen. Iedereen geniet van mooie bomen in zijn straat, maar boomwortels kunnen weleens door leidingen heen groeien en ze beschadigen, met als gevolg dat je regenwater niet meer in voldoende mate wordt afgevoerd. Daarnaast zijn er nog meer oorzaken te bedenken die van invloed zijn op de correcte werking van straat- en trottoirkolken. Een professioneel ontstoppingsbedrijf als Michel Doorn heeft de beschikking over alle benodigde diagnostische apparatuur om de echte oorzaak op te sporen. De monteurs die wij hiervoor inzetten, zijn alle goed opgeleid, gecertificeerd en hebben een ruime ervaring in geheel Noord-Holland en Flevoland. Als je kolken in Haarlem, Schagen, Amstelveen of Almere niet meer goed werken, bel ons dan en wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse.

Vakkundige kolkreiniging in Noord-Holland en Flevoland

Gaan we kolken reinigen, dan is het van belang dat we exact weten waar het kolksysteem loopt. Onze gecertificeerde monteurs hebben de beschikking over het softwarepakket ‘Kikker’, waarmee we de conditie van de kolken prima in kaart kunnen brengen en waarin we alle gebreken vastleggen. Met GPS lokaliseren we de exacte ligging en daarna gaan we voortvaren te werk. Mocht het nodig zijn om graafwerkzaamheden te verrichten of naderhand stoeptegels opnieuw te plaatsen, dan mag je erop rekenen dat dit op professionele manier gebeurt, zonder bijkomende overlast of schade. Kolkreiniging, incidenteel of periodiek voorkomt veel overlast van waterschade. Je kunt het zien als een goede investering in je woongenot. Als onze monteurs de aard van de problemen hebben vastgesteld en verholpen, geven ze je ook praktisch advies om te voorkomen dat de problemen nogmaals kunnen optreden. Michel Doorn staat voor je klaar in geheel Noord-Holland en Flevoland. Wij zijn helder over onze tarieven en zijn 24/7 beschikbaar. Dreigende wateroverlast zien we immers als een spoedsituatie. Overdag kun je ons bereiken tijdens kantooruren op ons centrale nummer 0228 – 59 15 15. Zijn er problemen met je kolken in de avonduren of ’s nachts, tijdens feestdagen of in het weekend? Noteer dan zeker ons spoednummer 06 – 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: