Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Haarlem

Heb je ooit meegemaakt wat voor problemen een lek in je leidingen of een verstopping in je riolering kan veroorzaken? Je denkt misschien aan stank en een kleine overstroming, maar de voor jou onzichtbare problemen kunnen je echt voor een grote schadepost stellen. Opgehoopt water dat niet wordt afgevoerd kan de structuren in je huis aantasten en waterschade veroorzaken aan jouw kostbare bezittingen en die van je buren. De schade kan aanzienlijk zijn en je verzekeringsmaatschappij kan dan dure maatregelen eisen. De stank van rioolwater herken je. Weet je ook wat dit veroorzaakt? Bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die vaak als een magneet werken op ander ongedierte en flinke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, voor jou en je gezin. Dit zijn situaties waar je echt de hulp nodig hebt van een professionele ontstopper in Haarlem. Michel Doorn is het ontstoppingsbedrijf in Haarlem die je bovendien belooft dat elke aanvraag met spoed wordt behandeld. Want wij kennen ons vak en weten uit ervaring hoe belangrijk een snelle aanpak is. Heb je ons direct nodig in de omgeving van Haarlem? Bel dan direct! Je kunt ons tijdens de kantooruren bereiken op 023-204 90 25 en daarbuiten op ons noodnummer 06 – 532 740 54.

Ontstoppingsbedrijf in Haarlem en omstreken

Voor de snelheid van reageren en werken maakt het niet uit of je in Haarlem zelf woont, of in nabijgelegen gemeenten als Zandvoort, Heemstede of IJmuiden. Michel Doorn heeft voldoende ervaren ontstoppers in dienst in geheel Noord-Holland en Flevoland, dus ook bij jou in de buurt. Zo zijn wij ook snel ter plaatse in:

Vaak zijn we na een oproep al binnen een half uur ter plaatse en in 90% van de gevallen hebben we je probleem ook nog eens binnen een half uur opgelost. In veel gevallen kunnen wij met onze moderne apparatuur en onze vakmanschap meteen aan de slag. Maar het komt ook voor dat de oorzaak van je verstopping of lekkage minder goed zichtbaar is. Dan nemen wij als professioneel ontstoppingsbedrijf in Haarlem het zekere voor het onzekere. Met moderne detectiemethodes zoals rookdetectie sporen we zelfs de kleinste haarscheurtjes in je leidingen op, wat je met het blote oog nooit voor elkaar krijgt. Dan weet je zeker dat wij een goed beeld hebben van jouw actuele probleem en dat wij werken aan duurzame, blijvende oplossingen. De professionals van Michel Doorn berekenen heldere tarieven en komen niet achteraf met kostenposten als voorrijkosten. Helderheid en snelheid, dat mag je verwachten van een professioneel en modern ontstoppingsbedrijf in Haarlem.

Contact opnemen

Je ruikt de stank van een verstopping in je riolering, je bad loopt niet meer leeg en je gezin kan na een dag hard werken niet meer normaal douchen. Dat zijn situaties die je niet wilt en waarvoor je met spoed een ontstoppingsbedrijf in Haarlem nodig hebt. Michel Doorn zorgt voor een adequate oplossing en geeft je ook heldere adviezen om in de toekomst dergelijke problemen te voorkomen. Daardoor kun je onze dienstverlening ook beschouwen als duurzame dienstverlening. Met onze aanpak en advisering voorkom je veel waterschade en gezondheidsschade en dat kan uiteindelijk ook positief zijn voor je verzekeringspremie. Wij snappen heel goed dat je ons eigenlijk niet nodig wilt hebben. Maar is het niet heel verstandig om toch onze nummers in je telefoon of adresboek te noteren? Wij staan immers 24/7 voor je klaar als je ons echt nodig hebt. Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 023-204 90 25. Is het avond of nacht, weekend of een feestdag, dan bel je ons spoednummer 06 – 532 740 54. Je ontstoppingsbedrijf in Haarlem staat voor je klaar.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • uitstekend gedaan

  goed geluisterd en goed gedaan
   - Zaandam

   Geweldig.

   Vakkundig.
    - Alkmaar

    Geweldig geholpen

    Vorige week gebeld naar dit bedrijf en afspraak voor vandaag. [...]
     - Alkmaar

     Betrouwbaar, snel en vakkundig

     Betrouwbaar, vakkundig en altijd snelle reactie!
      - Alkmaar

      Snelle, goede service

      Goed contact, netjes gebeld van te voren, zodat ik op [...]
       - Obdam
       695 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: